Livestream voor KWF

Kloetingse molen – vrijdag 8 augustus 2020 – Gisteren was ik aanwezig bij de Livestream van “Zeeland in Actie”. Het weer zat mee, maar het was warm en de zon stond hoog aan de hemel. Geen gemakkelijke omstandigheden voor een fotograaf, want het licht is dan hard en zorgt voor veel schaduwpartijen.

Gelukkig waren de verdere omstandigheden erg leuk, want iedereen was in opperbeste stemming. Er is namelijk ondertussen als bijna 30.000 euro opgehaald voor KWF. 

De actie is op touw gezet door mijn vader, Martin Slingenberg, Eddie Bogaert en Ming Gilbert. Een enorme prestatie als je ziet wat er uiteindelijk is opgehaald voor KWF en wie er allemaal hierbij betrokken is geraakt.

Verschillende mensen hebben gewandeld, gefietst en hardgelopen en daarmee geld opgehaald. Een deel van die mensen werd door Elza van Hermon geïnterviewd en in beeld gebracht door Hofman productions. De regie was in handen van Eelco Hofman en de opname leiding deed Marjan Francke. Diverse artiesten traden op, waaronder Marjon van Iwaarden en Patricia Foort.

Eelco Hofman is een hele dag bezig geweest en heeft de livestream belangeloos verzorgd voor Zeeland in Actie. Niet zomaar iets, als je ziet welke apparatuur hieraan te pas komt en hoeveel man hiervoor aan het werk is. Hofman is eigenlijk podiumbouwer en organisator van evenementen. Door Corona is dit werk enorm teruggelopen. Een man die niet voor één gat te vangen is en zich nu actiever ook op livestreams richt. Iets wat voor Corona meer een bijproduct was.

De livestream terugkijken? Klik hier

Hieronder foto’s van de livesteam, organisatie en aanwezigen. Het was erg leuk om aan mee te werken! Samen sterk tegen kanker!