Vakfotograaf

Het is een onwerkelijk idee dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding en mezelf nu Vakfotograaf mag noemen. Natuurlijk ben ik trots, maar de verwachte euforie bleef toch een beetje uit door de manier waarop we als groep uiteindelijk examen hebben moeten doen.

Ik wil iedereen bedanken voor alle felicitaties, bloemen en kadootjes. Hartstikke lief en dat maakte het uiteindelijk toch feestelijk. 

De examinator gaf me het advies om door te gaan met mijn RoadTrip Zeeland, maar ik twijfelde hier toch wat over. Tot gisteren, toen was ik samen met een klant op pad voor foto’s voor haar website. We hadden natuurbeelden nodig, maar ook een aantal foto’s waar mensen opstonden. Na een aantal shoots bij Oranjezon zijn we naar het strand gegaan. Het was al 19h, maar we moesten erg opletten om voldoende afstand te kunnen houden. Wat een mensen nog op het strand!

We kwamen zigzaggend aan bij het water en maakten wat foto’s. Toen zag ik een moeder met kind samen in de branding staan. Ze sprongen samen over de golven. Een prachtig gezicht! Ik maakte oogcontact met mijn opdrachtgever en knikte naar moeder en kind. Ze keek terug en was het met mee eens. Dat zou een supermooi beeld zijn voor op haar site. De vader die ook stond te kijken sprak ik aan, ze vonden het prima om mee te werken. Ik maakte foto’s van dit blije en tevens liefdevolle tafereel tussen moeder en dochtertje (die beelden zijn voor mijn opdrachtgever).

Na afloop hadden we nog een leuk gesprek over Zeeland. Toen we doorliepen was mijn opdrachtgever net als ik heel blij en enthousiast.Het leuke spontane contact wat was ontstaan maakte mij duidelijk dat ik door wil gaan met mijn “RoadTrip” door Zeeland! Nu tijd nemen om dit verder op te pakken 😉

Bye the way: In de maanden juli en augustus krijgt iedereen (particulieren en ondernemers) 15% korting op fotoshoots! Dat doe ik om mijn diplomering te vieren met jullie!